Tsitaadid kurvastusest naise surma kohta

Uplifting quotes on leina põhjustatud oma naise kaotus

Kuigi sõnad ei saa kunagi täielikult välja öelda, kui palju keegi meile tähendab, võib keel endiselt pakkuda armastatu surma järel mugavust, lohutust, lootust ja isegi inspiratsiooni. Siin leiate inspiratsiooni, ülendavat kogumikku jutumärke ja ütlusi naise surma pärast tundetava kurbuse kohta.

Võimalik, et need read on kasulikud kõnekirja või kaastundeelsuse kirjutamisel, eriti kui teil on probleeme õigete sõna leidmisel ja inspiratsiooni saamisel.

Inglise näitekirjanik William Shakespeare
O mu armastus, mu naine!
Surm, kes on söönud oma hinge mee
Sul pole veel võimu oma ilu pärast.

Andrew Jackson , USA president
Taevas pole mulle taevas, kui ma ei vasta mu naisele seal.

Andre Maurois , prantsuse autor
Õnnelik abielu on pikk vestlus, mis alati tundub liiga lühike.

Matt Damon , Ameerika näitleja
Mu naine on mu hinge kaas. Ma ei suuda ette kujutada, et ta oleks ilma.

Ameerika kirjanik ja ajakirjanik Mignon McLaughlin
Armastuse aritmeetikas on üks pluss üks võrdne kõik ja kaks miinus üks ei võrdu midagi.

Ernest Hemingway , Ameerika autor
Surma ajal ei ole ükski üksinda, välja arvatud enesetapp, kui see mees, kes on aastaid elanud koos hea naisega ja elas seejärel tema elus. Kui kaks inimest armastavad üksteist, ei saa seda olla õnnelikult.

Johnny Cash , Ameerika laulja
Kui mu naine suri, broneerisin ma ise stuudiosse, et lihtsalt tööle, hõivaksin ennast.

CS Lewis , iiri autor, kirjanduskriitik ja luuletaja
Üks liha.

Või kui soovite, siis üks laev. Parempoolne mootor on läinud. Mina, sadama mootor, peab saama marsruudi, kuni teeme sadama. Või pigem, kuni teekond lõpeb.

Iirimaa näitekirjanik Hugh Leonard ja autor
Olen palju naeruvam inimene, kuna naine suri. Ma sain teada, mis valu on, nii et sellel tasemel ma olen palju ilusam.

Gerald Brenan , inglise autor
Õnneliku abieluna on see naine, kes pakub kliimat, abikaasa maastikku.

Ralph Waldo Emerson , Ameerika autor
Kallis sõbra, naise, vendi, väljavalitu surm, mis tundus vaid vait, näib mõnevõrra hiljem juhendi või geeniusena; sest see käitab sageli revolutsiooni meie eluviisis, lõpeb lapsepõlve või noorukiea, kes ootasid sulgemist, murrab ära hõivatud elukoha või leibkonna või elustiili ja võimaldab uute kujunemisteta sõbralikumaks iseloomu kasvu.

William Shatner , Ameerika näitleja
Mu kaunis naine on surnud. Ta tähendas mulle kõike. Tema naer, tema pisarad ja tema rõõm jäävad mu ülejäänud elule.

Johann Wolfgang von Goethe , saksa luuletaja ja autor
Summa, mida kaks abielus olevat inimest võlgnevad üksteisele, ei arvesta. See on lõpmatu võlg, mida saab täita ainult igavesti.

Nicholas Sparks , Ameerika autor
Mu naine, minu pere, mu sõbrad - nad kõik on mind õpetanud armastusest ja sellest, mida see emotsioon tegelikult tähendab. Lühidalt, armastav keegi on andmine, mitte vastuvõtmine.

Fawn Weaver , Ameerika ettevõtja ja ettevõtte omanik
Abielu: armastus on põhjus.

Elukestev sõprus on kingitus. Kindlus on põhjus. Til "surm on meie osa pikkus.

George Eliot (teise nimega Mary Anne Evans), inglise autor ja ajakirjanik
Mida suurem on see kahe inimese hinge jaoks kui see, et tundub, et nad ühinevad eluga, tugevdades üksteist kogu töös, üksteisele igapäevases kurbuses, üksteisele kogu valuga teenides, üksteisega üksteisega vaiksetes, kõlbmatuid mälestusi viimase jagamise hetkel.

Teil võib samuti meeldida :
Inspiratsiooni sõnad: vend
Inspiratsiooni sõnad: laps
Inspiratsiooni sõnad: Isa
Inspiratsiooni sõnad: hirm surmani
Inspiratsiooni sõnad: Pet
Inspiratsiooni sõnad: vanasõnad ja rahva laused
Inspiratsiooni sõnad: õde